ROOT

10.11.2023 Шановні мешканці,  На всі будинки вже подали опалення🔥

Якщо у вашій квартирі радіатори холодні: 1. перевірте, чи включено терморегулятор на радіаторі; 2. перевірте, чи відкрито вентиль під радіатором;

10.11.2023 Забудовником проведені роботи

 Забудовником проведені роботи зі встановлення

10.11.2023 Перед холодним сезоном знов обговорюємо питання встановлення генераторів в комплексі.

Інформація минулого року:  Розглядаємо генератор для насосного обладнання для підтримки опалення, водопостачання.  Орієнтовна вартість була: 400-500 тис.грн. на будинок, а також щомісячні витрати на паливо залежно від використання (з розрахунку 10-15 літрів на годину). Таким чином, разовий внесок становитиме від 2 000 до 10 000 грн з квартири залежно від кількості квартир, які долучились до збору, плюс щомісячні витрати. Для прозорого використання коштів - збір, оплати та контроль витрат здійснюється мешканцями. 

10.11.2023 Минулого місяця ми розпочали новий формат публікацій «за лаштунками», в яких звітуємо про роботу нашої команди.

❇️Переважна кількість завдань керуючої компанії проходить не помітно для мешканців (принаймні ми цього прагнемо), і такими публікаціями ми хочемо познайомити вас зі своєю роботою. ✅Які послуги керуючої компанії включено у вартість обслуговування ЖК «Svitlo Park»? - прибирання парадних та території (нормативи - https://t.me/c/1525877676/32); - обслуговування ліфтів (здійснює підрядник Отіс) – в липні всі ліфти комплексу працювали без простою; - вивіз сміття (підрядник Обухівміськвторресурси - вивіз побутового сміття щодня з понеділка по суботу (в неділю - за потребою, по мірі накопичення сміття);  - поточний ремонт, заміна витратних матеріалів; - обслуговування комунікацій; - озеленення (обрізка кущів, корекція крони, підстригання газонів, полив тощо).

10.11.2023 🌸Продовжуємо творити красу в Світло Парку!

#Турбота_Svitlo_Park 🌸Продовжуємо творити красу в Світло Парку!

10.11.2023 Щодня наша команда турбується про затишок в Світло Парку🌸

В своїй роботі ми керуємось принципом максимального комфорту для мешканців, тому переважна частина нашої роботи проходить «за лаштунками». Водночас, ми усвідомлюємо, що мешканцям важливо розуміти, що входить в обслуговування.

10.11.2023 На території комплексу біля 3 будинку для зручності мешканців розташований Контейнер для будівельного сміття.

♻️ Він призначений виключно для збору відходів, пов'язаних із будівельними та ремонтними роботами. Тому викидання в нього побутового сміття заборонено❌! Контейнери для будівельного сміття вивозяться по мірі накопичення, і не передбачені для продуктів харчування, які швидко псуються.  Для побутового сміття прохання використовувати стандартні контейнери (ми спеціально розташували поруч із будівельним). Розуміння та дотримання правил утилізації відходів є важливим для підтримання чистоти та охайності нашого комплексу.

06.11.2023 ⛲️ Друзі, поступово запускаємо роботу фонтану у Світло Парку.

Пуско-налагоджувальні роботи триватимуть

Завантажте наш додаток