Спільнота ЖК «Світло Парк» разом із керуючою компанією проводить збір коштів на встановлення автономного живлення в будинках комплексу⚡️⚡️

Опубліковано: 12.09.2024
Спільнота ЖК «Світло Парк» разом із керуючою компанією проводить збір коштів на встановлення автономного живлення в будинках комплексу⚡️⚡️

💡Шановні мешканці,

Проєкт включає встановлення системи інверторів з акумуляторами та генераторів, що в автоматичному режимі вмикатимуться під час стабілізаційних відключень світла та блекаутів і забезпечуватимуть живлення протягом 4-6 годин. У випадку, якщо відключення електроенергії буде тривати більше часу, то акумулятори почнуть заряджатися від генератора малої потужності.

✅Планується заживити:
- ІТП (теплопостачання будинків);
- Насоси подачі води;
- Освітлення місць загального користування;
- Систему відеоспостереження та СКД;
- Обладнання Інтернет-провайдерів;
- Ліфт* (один на секцію). 

*Можливість живлення ліфтів потребує додаткової перевірки – після встановлення тестового мінімального набору обладнання будуть проводитись тестування роботи ліфтів. 

✅Розмір разового внеску на реалізацію проєкту - складає 230 грн/м2

✅Прозорість:
- Всі рішення щодо обладнання ухвалюються активом мешканців. 
- Керуюча компанія надаватиме звіт з надходження коштів (щотижневий) та витрат (щомісячно).
- В разі, якщо не вдасться зібрати необхідну для реалізації проєкту суму, ваш внесок залишиться на вашому особовому рахунку в якості передплати за комунальні послуги ТОВ «Комфорт Таун».

На вибір обладнання впливає низка чинників – наявність в Україні або строки доставки, валютний курс на момент укладання угоди тощо. Тому фінальна вартість проєкту буде узгоджена після збору коштів.

Просимо долучитись до збору, щоб забезпечити енергонезалежність будинків комплексу і зберегти комфорт за будь-яких умов — навіть під час блекаутів та морозів. 

⚡️Інвестиція в автономне живлення — це не лише гарантія стабільного життя, а й підвищення привабливості Вашої нерухомості.

Квитанція для сплати разового внеску на забезпечення резервного живлення комплексу буде надіслана  вам на електронну адресу, а також доступна в особистому кабінеті мешканця на сайті та в додатку Комфорт Таун.

Дякуємо, що долучаєтесь!

Завантажте наш додаток